לילה טוב לכולם!🌜 (או בוקר טוב?)
הסדרה הזו באמת מקשה עלינו חחחחחח
כלכך הרבה שלטים קיצוניים,
באמת שלהוציא פרק כמו שאנחנו מוציאים - באותו הלילה שהוא יוצא ביפן - זה פשוט לא אפשרי.
אבל הנה, שרדנו כבר 4 פרקים ככה!😎
מקווים שנמשיך להיות חזקים, או שלפחות לא יהיו 100 שלטים בפרק.💀
(שאנחנו אומרים שלטים אנחנו מתכוונים למסכים של המשימות).
אז הנה, שוב פרק מושלם!
תרגום מעולה, שלטים מעוצבים ומתורגמים,
ממש תוכלו להבין הכל!😘
אז לא ארחיב יותר מדי במילים כי כבר מאוחר,
אז פשוט תיהנו מפרק מטורף עם אנימציה פסיכית!🔥
בנוסף,
יש לכם פה קריוקי חדש ואיכותי של מילקי מאנימה בדם לפתיח,
הקרדיט שלו ברח בקרדיטים לפתיח, אבל יעלה בV2 בהמשך היום.
אז שימו לב ותיהנו!
ממליצים מאוד לעקוב אחרינו גם ברשתות החברתיות שלנו!:
קבוצת הדיונים בטלגרם: https://t.me/+0kIfWFF9bm1lY2M0
שרת הדיסקורד: https://discord.gg/animeil-tv
עמוד האינסטגרם: instagram.com/animebidur
ערוץ הטיקטוק: https://www.tiktok.com/@animeiltv
ושתדעו שאנחנו תמיד זמינים בהם גם לכל שאלה!
אז אין עוד הרבה מה להגיד חוץ מ...
תיהנו!😍
לצפייה בפרק בנגן שלנו לחצו כאן
(מזכירים שצריך לחכות שהפרק יעובד בדרייב עד 1080P, לוקח לו זמן אם נכנסתם מהר לפוסט, יכול להיות שהוא עדיין על 720P.
במידה ותרצו לראות ב1080P, אתם יכולים להוריד אותו מהדרייב למחשב שלכם או פשוט להמשיך לחכות שיעובד).
וואי וואי וואי איזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כול שנייה בפרק פשוט מצורחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחיים שלייייייייייייייייייייייי כמו חולהההההההה נפששששששששששששששששששששששששש אמא שלי כבר שלחה לי הודעה ושאלה אותי אם אני בסדר חחח ארמתי לה כן ברור פשוט רואה פרק מטורף חחחחחח אננייייייי מתתתתתתתתתתתת קיצרררררררררררררררר הפרק פשוט היהההההההההההההההההה הזויייייייייייייייייייי הva אנימצייה אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשורק פשוט מושלםםםםםםםםםםם והקריוקי החדששששששששששששש מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט מוטרףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איך שהמילים הפחו לאדום ואז אחרי זה לצבע אחר (אני לא זוכר תצבע) היה פשוט כול כךךךךךךך מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וגם הסיגרררררררררררררר אטיזה שיר מצוייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן והקריוקיייייי לסגיר פשוט מושלם כול כך קל לקורא אלוהיםםםםםםםםםם פשוט הכוללללללללללללללל היה מצוייןןןןןןןןןןןןןןןן כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן הנכולללללללללללללללללללללללל אני פשוט חולהההההההההההההההההההה על הסדרההההההההה הזאתתתתתתתתתתתתתתתת מרוב שצחרתי כול הפרק כמעט אפילוח נפעלתי מהכיסה זה היה בטמת פשוט פרק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וההשקעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שלכם פשוט שיפרה אותו ברמהההההההההההההההההה הזוויייהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (על כול מסך היה כתוב בערית אבל בגלל שיש מילים שאני לא מבין בעברית הייתי צריך לקורא גם באנגלית וגם בעברית חחחחח אני מת זה הרג אותי כמה פעמים בפרק אבל תודהההההההההההה רבהההההההההההההה לכם זה פשוט מטורךף שאתם עושים את זה תודדדדדההההההההההההה רבההההההההההההה!!!!!!!!!) וואי וואי וואי הקול שלי נעלם כואב לי הגרום רצחחחחחחחחחחח טוב כדי שאני אפסיק כבר לכתוב (אני צריך ללכת עוד שנייה איןןןןן לי כוחחחחח אבל) אמממ אם מישהו קרא את כול זה טובבבבבבבבבבבב שלכם וסנסיי אם אין לך כוח לקורא את כול זה תדלג טיפה