ובכן שלום לכם.ן!
אחרי שממש התאמצתי לא להוסיף את ההערות הקבועות שלי (מי שם.ה לב) כי על הפרק הזה היה לי
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה להגיד ובגלל שאני תמיד מוסיפה את ההערות שלי לאותו רגע כבר בפרק (כי אחרי הכל גם אני צופה בו)
החלטתי שהפעם אשמור את הכל לעצמי עד לרגע שאכתוב את הפוסט! (כל הכבוד לי על זה💪)
אז על מה הפרק?
הפרק שכל כך חיכיתי לו מאז פרק 5 (שמי שלא יודע.ת זה הפרק הראשון שתרגמתי בעונה הזאת)
שבעצם סיפרו שם על קוראנו ואריסה ממש היה פרק רק עליהם עוד לפני שסיפרו על הדמות של קוראנו😏
שגם אז, כתבתי לא מעט הערות🥲 (כנראה שבגלל שאני ממש התחברתי אליהם בתור זוג
וכי יש להם סיפור הכרות חמוד למרות ששניהם לא דמויות ראשיות)
למרות שיש הבדל לא קטן בגילאים שלהם וזה קורה לא מעט פעמים בסדרה אבל נתמודד עם זה.
(כאילו, הבדל של 10 שנים זה לא צחוק איך נאמר, אבל נסתכל על זה שיש *המון* זוגות עם הפרש של עשור בגיל בעיקר הורים נראלי🤔
אבל היי! כשמגיעים לגיל כמו 40-50 ההפרש הזה לא נראה נורא כל כך😀
לפי דעתי פשוט צריך להתעלם מזה ולא לייחס לזה חשיבות👍)
בכל מקרה, חזרה לעניינו!
חוץ מזה שמספרים על קוראנו ואריסה ועל איך שהם מנסים להתמודד עם הגעגוע אבל לא הולך להם
(בדוק יהיה פרק שהם מדברים ואולי הוא אפילו הוא סוף סוף ינשק אותה על אמת ולא סתם יתקרב👀)
רוב הפרק נראה את היחסים בין מומיג'י ומומו (שמי שלא יודע.ת מומו זאת אחותו הקטנה)
ששניהם פשוט כאלה חמודים (החמידות כנראה עוברת במשפחה למרות שמומיג'י בכיתה י'🫠)
אז כן, יש קטעים מרגשים שלהם עד דמעות (לי אולי זלגה דמעה קטנה🥹)
ואני לא יכולה לספר יותר מזה כי אני לא רוצה ספויילרים🤪
אבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בגלל שלא הראו את קיו שוב בפרק יותר מדי אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז,
קיבלנו קטע מתוק שלו ושל טורו על הגג🥹🥹🥹🥹🥹🥹 (כל המשפפים של טורו וקיו להתפקד🫡)
אז, כן זהו, לאחר ששפכתי הכל, זמן לקישורים!
לצפייה ישירה בנגן שלנו לחצו כאן
למקרה ויש עומס\באלכם.ן לראות רק את הפרק עצמו:
אני קישור לפרק 16:)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
קטע שפשוט אהבתי שהביוצרים עשו ורציתי לשתף:
כאן הם באור:
כשטורו בעצם הלכה משם שמו אותה ואת מומיג'י באור,
וכשקוראנו נשאר שם שמנו עליו המון צל כדי שיהיה מראה חשוך כזה.
קצת מזכיר את הקטע שבו נארוטו לוקח את היד של סאסקה אל האור כאילו הוציא אותו מהאפלה.
וכאן הוא בצל:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוד כמה תמונות מהפרק:
צפייה מהנה!
אשמח לשאול מתי פרק 17 קשה לי לחכות אני מאוהבת בסדרה הזאת תודה מראש💗💗