לילה טוב חברים יקרים!🌙
וואו!!! איזה פרק מטורף...
צפיתי בו פעמיים ונהניתי מכל רגע!🔥🔥
איזה כיף שהספקתי לתרגם לכם אותו לפני חו"ל...
אל תדאגו חברים,
בקרוב גם הפרק של סולו לבלינג יעלה פה (בעוד כמה שעות בודדות),
אז בינתיים - מוזמנים ליהנות מהפרק של ראגנה!😎
כל כך חיכיתי לחלק הזה באנימה... הוא ללא ספק בין החלקים הכי טובים במנגה עד כה.
אני לא רוצה לדבר יותר מדי,
כי כל מה שאגיד עלול לספיילר,
אבל פשוט רוצו לצפות כבר!😣
שוב, תדעו שאנחנו מעדכנים הכל בקבוע ברשתות החברתיות שלנו!😻
אז ממליצים מאוד להצטרף אם אתם עדיין לא שם:
קבוצת הדיונים בטלגרם: https://t.me/+0kIfWFF9bm1lY2M0
שרת הדיסקורד: https://discord.gg/animeil-tv
עמוד האינסטגרם: instagram.com/animebidur
ערוץ הטיקטוק: https://www.tiktok.com/@animeiltv
ושתדעו שאנחנו תמיד זמינים בהם גם לכל שאלה!
אז...
תיהנו!😍
לצפייה בפרק בנגן שלנו לחצו כאן
(מזכירים שצריך לחכות שהפרק יעובד בדרייב עד 1080P, לוקח לו זמן אם נכנסתם מהר לפוסט, יכול להיות שהוא עדיין על 720P.
במידה ותרצו לראות ב1080P, אתם יכולים להוריד אותו מהדרייב למחשב שלכם או פשוט להמשיך לחכות שיעובד).
וואיייייייי וואיייייייייייייי וואייייייייייייייייייייייייייייי הולך להיות תגובה מאודדדדדדדדדדדד ארוכהההההההה מאודדדדדד אבל. איזהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!האנימצייההההה פשוט הייתה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ממשששששששששש כול כך שמחחחחחח שהסטודיו מראה רמה של אנימצייה כזאת גבוה בעיקר איפה שאנחנו בסדרה ואלוהיםםםםםםםםםםםםם הVA אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתחילתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הפרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק באמתתתתתתתתתת פשוט אנשים מדהימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בצורה מפחידהההההההההההההההההההה הפרק פשוט היה מטורףףףףףףףףףף ברהמ שונה אני כול שנייה פשוט שם יד על הפה ואני פשוט בשוק! פשוט בשוק מכמה שהפרק הזה היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם המוזיקה גם אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני יכול לדבר על ה...(שחכתי תמילה שוב)פרטים בליייי סוףףףףףףףףףףףףף(כיאלו שאני אומר פרטים אני מתכוון לכול הפרקקקקק על הכוללללללללללל פשוט) לגמרי הולך לראות את הפרק הזה מלאאאאאא פעמיםםםםם ו..ואו! פשוט ואו פרק באמת פסיכי והתרגום שלכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אלוהיםםםםםםםםםםםםם גם קריוקי תגרום מטורףףףףףףףףף(וכול שאר הדברים)וגם שהוא זימן תחרב שלו היה מין טקסטס(לא יודע את המילה) מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב רצחחחחחחחחחחחחחח ופשוט הכולללללללללללללל ואני מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד התלהבתי על הקריוקיייייייייייי השיר הזה כולללללל כךךךךךךךךךך מדהיםםםםםםםםםםםם וגם הקליפ? אם ככה זה נקרא פשוט מטורף היה הכול אני מזהההההההההההההההההה לא יכול לכחותתתתתתתתתת לפרקים הבאים אם ככה האנימצייה נראת בפרק הזה וואי וואי וויא הפרקים הבאים אני לא יכול לחכותתתתתתתתתת (לא לדאוג אני לא אומר ספולריים גם ככה אף אחד לא קורא את זה ברו) אז קיצר (עלק קיצר) תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לכםםםםםםםםםםםםםםםםם על ההשעקה המטורפת ובעיקר שסנסיי טס לחול עוד שנייה אלוהים תודה רבה לך! סנסיי שיט שחכתי מה עוד רציתי להיגד (כןכן יש לי עוד חח) טוב יאללה תודה רבה לכם! מחכה רצחחחחחחחחחח לפרקים הבאים של ראגנה ושל סדרות אחרות ובעיקר! לסולו עוד כמה זמן תודה רבה לכם!