ערב טוב לכולם!🌗
ועכשיו... פרק חדש של ראגנה קרימסון!!🔥
הפרקים של ראגנה קרימסון עברו לימי שני מכמה סיבות, וכנראה שזה יישאר ככה עד סוף העונה.
• יש לנו את סולו לבלינג בשבתות בלילה
• יש המון שורות בראגנה קרימסון, היום היו 420 (הכי הרבה אי פעם)
• התרגום לאנגלית זה הדבר הכי גרוע שיש בעולם, ממש ממש ממש לא נכון, המון טעויות נוראיות. אני מתרגם מהמנגה ומהיפנית, מה שלוקח יותר זמן. (לפעמים נעזר בתרגום לאנגלית)
• הסדרה הזו ממש חשובה לי, אז משתדל להשקיע בה את כל כולי.
אז עכשיו לנושא של הפרק:
הפרק הזה היה ממש קשה לתרגום, המון משפטים ממש חשובים ומסובכים, משחק "שחמט" של אולטו זורה, המון הסברים על כוחות,
הסברים על דברים שיוכלו לקרות, ובקיצור - המון משמעות מאחורי כל משפט🤓.
ומה הכי הזוי?
שדחפו את ה420 שורות האלה ל20 דקות של פרק, שכל שורה ארוכה בפני עצמה ומסובכת בפני עצמה.😫
אתם צריכים להיות מממששששש מרוכזים כדי להבין הכל, ואולי אפילו לצפות פעמיים.
מה שכן - רואים שהם רצים בעלילה ומנסים לדחוף כמה שיותר תוכן לתוך פרק אחד, כדי להשקיע באמת בפרקים החשובים שבהמשך.👀
אני אישית הבנתי הכל, אבל אני גם מכיר את העלילה של המנגה.
אבל ממליץ שוב ושוב - תהיו מרוכזים ב100%, ותראו פעמיים אם צריך!😋
אני תכף עף לאירוע "הכרת משפחות", מסתבר שיש דבר כזה, זה משהו שעושים לפני חתונה, המשפחה של החתן מכירה את המשפחה של הכלה (אני לא החתן, אני המשפחה).
אז כן... אעלה לכם את הפרק מהר.
שוב, תדעו שאנחנו מעדכנים הכל בקבוע ברשתות החברתיות שלנו!😻
אז ממליצים מאוד להצטרף אם אתם עדיין לא שם:
קבוצת הדיונים בטלגרם: https://t.me/+0kIfWFF9bm1lY2M0
שרת הדיסקורד: https://discord.gg/animeil-tv
עמוד האינסטגרם: instagram.com/animebidur
ערוץ הטיקטוק: https://www.tiktok.com/@animeiltv
ושתדעו שאנחנו תמיד זמינים בהם גם לכל שאלה!
אז...
תיהנו!😍
לצפייה בפרק בנגן שלנו לחצו כאן
(מזכירים שצריך לחכות שהפרק יעובד בדרייב עד 1080P, לוקח לו זמן אם נכנסתם מהר לפוסט, יכול להיות שהוא עדיין על 720P.
במידה ותרצו לראות ב1080P, אתם יכולים להוריד אותו מהדרייב למחשב שלכם או פשוט להמשיך לחכות שיעובד).
וואי וואי וואי איזההההההההההההההההההההההההההה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מטביחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאז שהוא (רגאנה) קיבל את הצלקת ידעתי מהנגה שזה הולך להיות כול כךךךךךךךךךך מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף וצקדתיייייייייייייייייי הפרק היה כול כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הדבר שהכי פחות אהבתי אבל זה שכרימזון נישק את פו לייק ברו אבל! בסדר לא נורא עברתי את זה ממזמן במנגה אז לא הפריע לי כול כך אבל חוץ מזה הפרקקקקקקקקקק היה פשוט מטורף אני חולה על הva בסדרה הזאת הם כולם שם פשוט מטורפים ואולטו זורה הקול שלו אלוהייייייייייייייי והוא פשוט מושלם לתפקיד הפרק פשוט היה כול כך מעניין ומגניבבבבבב בטרוףףףףףףףף והתרגום שלכםםםםםםםםםם פשוט כול שנייה פרק ופרק איכותייייייייייי ברמה הזוויה גם אהבתי שכ"טרה-צאן" דיבר לעצמו כתבת למלא את זה זה היה פשוט מגניבבבבבבב ואני מקווה שזה אשכרה עזר למישהו חח אבל באמת ההשקעה שלכם הזויה כשאני קראתי את המנגה באמת היה כוללללללללל כךךךךךךךךךךך הרבה דיבורים וידעתי שבאנימה זה יהיה קשההההההההה רצחחחחחח לתרגם אבל אתם עושיםם עבודהההההההההההההההההההההההההההה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (נ.ב סנסיי אתה לא מבין כמההההההההההההההה אני מקווהההההההההההההה שהם לא יהרסו את הפרקים הבאים הפרקים הבאים הולכים להיות כול כךךךךךךךךךך טוביםםםםםםםםםםםםם ואני מקווהההההההההההההההה רצחחחחחחחחח שלא יהרסו אותם) אה נכון עוד משהו בפתיח יש כמה ספולריים שמתי לב לזה רק עכשיו אה אה עוד משהו יהיה מתישהו קרייוקי לפתיח? טוב טוב לא יודע איך אבל שוב כתבתי מלאאאאאאאאאאאאאא אז אני יספיחק תודה רבהההההההההה לכם!!!!!!!